Όλες οι κατηγορίες
EN

Προϊόντα

4
36
37
38
4
36
37
38

Φυσητήρας ριζών επεξεργασίας λυμάτων


  • Βασικές Πληροφορίες
  • ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
  • Χαρακτηριστικά
  • Κύρια Χαρακτηριστικά
  • Ειδικές εφαρμογές
  • Βίντεο
  • Ερώτηση
Βασικές Πληροφορίες
Model no.
Σειρά RH
Είδος Τεχνολογίας
Φυσητήρες θετικής μετατόπισης
Περιστροφή ταχύτητας
650-2120rpm
Ισχύς κινητήρα
0.75-250kw
Μέτριας ΔυσκολίαςΑέρας, Ουδέτερα Αέρια
Πακέτο μεταφοράς
Τυπική ξύλινη θήκη
ΧαρακτηριστικάΡυθμιζόμενες τιράντες
Εμπορικό σήμαRH
ΠροέλευσηΚίνα
Κωδικός ΕΣ
8414599010
Ικανότητα Παραγωγής
2000
Περιγραφή του προϊόντος

Η εταιρεία έχει συγκεντρώσει πλούσια εμπειρία στη βιομηχανία επεξεργασίας λυμάτων. Οι φυσητήρες σειράς WT αναπτύσσονται και βελτιστοποιούνται για τα προβλήματα επεξεργασίας λυμάτων χρησιμοποιώντας παραδοσιακούς ανεμιστήρες ριζών: υψηλό κόστος λειτουργίας, μεγάλο θόρυβο εξοπλισμού και μεγάλες αλλαγές στις συνθήκες εργασίας.

Ο ανεμιστήρας ρίζας WT επεξεργασίας νερού είναι αποδοτικός, εξοικονομεί ενέργεια, χαμηλού θορύβου, μικρο-δόνηση, σταθερή απόδοση, μακρύς χρόνος χωρίς προβλήματα, χαμηλό κόστος συντήρησης. δίνοντας προσοχή στην ευκολία συντήρησης στο σχεδιασμό, διατηρούμενη (θερμοκρασία ρουλεμάν, θερμοκρασία λαδιού, δόνηση κ.λπ.) Διεπαφή αισθητήρα για απομακρυσμένη παρακολούθηση.

Λαμβάνοντας υπόψη το κόστος της βιομηχανίας επεξεργασίας λυμάτων κατά τη μακροπρόθεσμη λειτουργία, η εταιρεία μας έχει αναπτύξει ένα σύστημα αερισμού ακριβείας φυσητήρα για προϊόντα σειράς WT. Αυτή η σειρά προϊόντων μπορεί να προσαρμόσει αυτόματα την κατάσταση λειτουργίας σύμφωνα με τη διακύμανση του διαλυμένου οξυγόνου στα λύματα, να αποφύγει τον μη έγκυρο αερισμό, να μειώσει αποτελεσματικά την κατανάλωση ενέργειας και να εξοικονομήσει λειτουργικό κόστος.

Σύμφωνα με το επίπεδο θορύβου στο χώρο λειτουργίας, οι φυσητήρες της σειράς WT υιοθετούν πατενταρισμένες τεχνολογίες όπως το προφίλ περιγράμματος CONCH, την είσοδο και την έξοδο διαμαντιών, και την κοιλότητα του ρυθμιστή ροής αέρα, τα οποία μειώνουν αποτελεσματικά τον παλμό ροής αέρα και τους κραδασμούς ολόκληρου του μηχανήματος. Τα προϊόντα της σειράς WT είναι επίσης εξοπλισμένα με ηχομόνωση και προϊόντα μείωσης θορύβου, τα οποία μπορούν να αγοραστούν και να αναβαθμιστούν για να μειωθεί ο θόρυβος λειτουργίας του ανεμιστήρα (μηχανή).

Λόγω της αύξησης της θερμοκρασίας που προκαλείται από την αύξηση της πίεσης του συστήματος λόγω εναπόθεσης λάσπης, απόφραξης σωλήνων μεμβράνης και αυξημένης στάθμης νερού κατά τη διαδικασία επεξεργασίας λυμάτων, ο φυσητήρας σειράς WT υιοθετεί τον αερόψυκτο και υδρόψυκτο ολοκληρωμένο δομικό σχεδιασμό που έχει απέκτησε το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της εθνικής εφεύρεσης, το οποίο μπορεί να αυξήσει την πίεση λειτουργίας Μετά από υψηλή, αλλάζει από αερόψυκτο σε υδρόψυκτο στη θέση του, το οποίο έχει καλή προσαρμοστικότητα σε σκληρές συνθήκες εργασίας όπως υπερπίεση και υπερβολική θερμοκρασία. αποφεύγει την αύξηση του κόστους που προκαλείται από την αντικατάσταση εξοπλισμού για συνηθισμένα προϊόντα και έχει καλή οικονομία.


Χαρακτηριστικά

● Προφίλ φτερωτών: μοναδικό προφίλ CONCH τριών λεπίδων, παλμός μικρής ροής αέρα, υψηλή ογκομετρική απόδοση, υψηλή απόδοση, εξοικονόμηση ενέργειας, χαμηλός θόρυβος και μικρο δόνηση.

● Λειτουργία μετάδοσης: ζώνη, απευθείας σύνδεση.

● Εισαγωγή και έξοδος: Μοναδική δομή εισόδου σε σχήμα διαμαντιού, ομαλή εισαγωγή αέρα.

● Εργαλείο: Ταχυτήτων ακριβείας πέντε επιπέδων, υψηλή ακρίβεια μετάδοσης, χαμηλό θόρυβο.

● Δεξαμενή λαδιού: η μονή / διπλή δεξαμενή λαδιού είναι προαιρετική, ευέλικτη διαμόρφωση.

● Ψύξη: αερόψυκτος και υδρόψυκτος γενικός, μπορεί να αλλάξει εύκολα.

● Διάταξη αμαξώματος: παραδοσιακή διάταξη, συμπαγής πυκνή δομή

Κύρια Χαρακτηριστικά

Rate Ρυθμός ροής: 0.6 ~ 713.8m³ / min.

◆ Αύξηση πίεσης: 9.8 ~ 98kPa;

◆ Ισχύουσα ταχύτητα: 500 ~ 2000RPM.

Temperature Θερμοκρασία εναλλαγής ψύξης νερού: 90 ℃ (αντιστοιχεί σε πίεση 58.8kPa).


Ειδικές εφαρμογές

Σημείωση: Τυχόν περίπλοκες συνθήκες εργασίας που περιλαμβάνουν λειτουργία μεγάλου υψομέτρου, λειτουργία χαμηλής συχνότητας, μεταφορά αερίου χαμηλής πυκνότητας (ήλιο) κ.λπ., επικοινωνήστε με την ομάδα τεχνικών μας εκ των προτέρων.4TV8IKWTTRyn0O2c1pzYMg

Πιστοποιητικό
cer1
cer1
cer1
cer1
1
Βίντεο

Ερώτηση