Όλες οι κατηγορίες
EN

Προϊόντα

κατεβάσετε
33
34
κατεβάσετε
33
34

Υποβρύχιος ανεμιστήρας ριζών


  • Βασικές Πληροφορίες
  • ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
  • Χαρακτηριστικά
  • Κύρια Χαρακτηριστικά
  • Ειδικές εφαρμογές
  • Ερώτηση
Βασικές Πληροφορίες
Model no.
Σειρά RH
Είδος Τεχνολογίας
Φυσητήρες θετικής μετατόπισης
Περιστροφή ταχύτητας
650-2120rpm
Ισχύς κινητήρα
0.75-250kw
Μέτριας ΔυσκολίαςΑέρας, Ουδέτερα Αέρια
Πακέτο μεταφοράς
Τυπική ξύλινη θήκη
ΧαρακτηριστικάΡυθμιζόμενες τιράντες
Εμπορικό σήμαRH
ΠροέλευσηΚίνα
Κωδικός ΕΣ
8414599010
Ικανότητα Παραγωγής
2000
Περιγραφή του προϊόντος

Ο υποβρύχιος ανεμιστήρας Roots της σειράς UW είναι μια νέα γενιά προϊόντων με ανεξάρτητα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας και εθνικές ευρεσιτεχνίες. Έχει πολλά πλεονεκτήματα όπως εξαιρετική εμφάνιση, συμπαγής δομή, χωρίς θόρυβο, χαμηλό κόστος, εύκολη συντήρηση κ.λπ., και έχει διαμορφωθεί με τοπικό ή τηλεχειριστήριο

Οι υποβρύχιοι φυσητήρες της σειράς UW έχουν σχεδιαστεί κυρίως για τους παραδοσιακούς φυσητήρες που χρειάζονται να κατασκευάζουν μηχανοστάσια, να τακτοποιούν μεγάλους σωλήνες, υψηλό συνολικό κόστος, πρέπει να βρίσκονται μακριά από χώρους γραφείων και πυκνοκατοικημένες περιοχές και να καταναλώνουν πολύ νερό ψύξης σε διαδικασίες υψηλής θερμοκρασίας .

Ο υποβρύχιος φυσητήρας της σειράς UW υιοθετεί μια ενσωματωμένη δομή εισόδου ημι-νερού με εξωτερικό κινητήρα. Η εμφάνιση είναι όμορφη και γενναιόδωρη. Μπορεί να τοποθετηθεί επί τόπου κοντά στο τμήμα διεργασίας. Δεν χρειάζεται να χτιστεί ανεμιστήρας και εγκαταστάσεις μείωσης θορύβου. Μπορεί να συντομεύσει τον αγωγό παροχής αέρα και να εξοικονομήσει ολόκληρο το κόστος του έργου.

Ο μοναδικός δομικός σχεδιασμός του υποβρύχιου φυσητήρα της σειράς UW εξαλείφει αποτελεσματικά τον θόρυβο ροής αέρα και τον μηχανικό θόρυβο κατά τη λειτουργία του φυσητήρα. Μπορεί να λειτουργεί σε σχεδόν αθόρυβη κατάσταση και μπορεί να τοποθετηθεί με ευελιξία σε χώρους με υψηλές απαιτήσεις θορύβου, όπως μέσα στο εργαστήριο, τα νοσοκομεία και τις κατοικημένες περιοχές.

Οι υποβρύχιοι φυσητήρες της σειράς UW βυθίζονται στο νερό κατά τη λειτουργία, έτσι ώστε το μηχάνημα να μπορεί να μεταφέρει ροή αέρα εξαιρετικά υψηλής θερμοκρασίας και η έξυπνη συσκευή νερού ψύξης που κυκλοφορεί μπορεί να αφαιρεί αποτελεσματικά τη θερμότητα για να εξασφαλίσει τη σταθερή λειτουργία ολόκληρου του μηχανήματος σε σταθερή θερμοκρασία.


Χαρακτηριστικά

● Μέθοδος μετάδοσης: ζώνη.

● Είσοδος και έξοδος αέρα: μοναδική δομή υποβρύχιας εισαγωγής αέρα, σταθερή εισαγωγή αέρα.

● Ψύξη: Ολόκληρο το μηχάνημα βυθίζεται σε νερό με καλό αποτέλεσμα ψύξης.

● Διάταξη αμαξώματος: συμπαγής πυκνός τύπος.


Κύρια Χαρακτηριστικά

Rate Ρυθμός ροής: 0.6 ~ 120m³ / min.

◆ Αύξηση πίεσης: 9.8 ~ 98kPa;

◆ Ισχύουσα ταχύτητα: 500 ~ 2000RPM.

◆ Μέγιστη αντίσταση θερμοκρασίας: 500 ℃;

◆ Θόρυβος: Κανένας.


Ειδικές εφαρμογές

★ Σημειώσεις: Επικοινωνήστε με την εταιρεία μας εκ των προτέρων για περίπλοκες συνθήκες εργασίας όπως λειτουργία σε μεγάλο υψόμετρο, λειτουργία χαμηλής συχνότητας, μεταφορά αερίου χαμηλής πυκνότητας (ήλιο)

★ Εφαρμογή: Το προϊόν είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για περιβάλλον με έλεγχο θορύβου υψηλών προδιαγραφών ή για μεταφορά υδατοδιαλυτού ειδικού αερίου και αερίου υψηλής θερμοκρασίας.

Q2r0y9NtSp2lQ9yPzcz2og

Πιστοποιητικό
cer1
cer1
cer1
cer1
1
Ερώτηση