Όλες οι κατηγορίες
EN

Προϊόντα

9
35
9
35

Σειρά Roots Blower δύο σταδίων


  • Βασικές Πληροφορίες
  • ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
  • Χαρακτηριστικά
  • Κύρια Χαρακτηριστικά
  • Ειδικές εφαρμογές
  • Ερώτηση
Βασικές Πληροφορίες
Model no.
Σειρά RH
Είδος Τεχνολογίας
Φυσητήρες θετικής μετατόπισης
Περιστροφή ταχύτητας
650-2120rpm
Ισχύς κινητήρα
0.75-250kw
Μέτριας ΔυσκολίαςΑέρας, Ουδέτερα Αέρια
Πακέτο μεταφοράς
Τυπική ξύλινη θήκη
ΧαρακτηριστικάΡυθμιζόμενες τιράντες
Εμπορικό σήμαRH
ΠροέλευσηΚίνα
Κωδικός ΕΣ
8414599010
Ικανότητα Παραγωγής
2000
Περιγραφή του προϊόντος

Η σειρά RHR δύο σταδίων Roots blower είναι μια νέα γενιά προϊόντων που έχουν σχεδιαστεί και αναπτυχθεί για εφαρμογές υψηλής πίεσης και μεγάλης ροής. Σε σύγκριση με τους φυγοκεντρικούς ανεμιστήρες υψηλής ταχύτητας και τους φυγοκεντρικούς ανεμιστήρες πολλαπλών σταδίων, δεν έχει κύμα, καθόλου στάβλο, ισχυρή προσαρμοστικότητα στις συνθήκες εργασίας και επενδύσεις. Τα πλεονεκτήματα είναι το χαμηλό κόστος και η χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

Ο φυσητήρας δύο σταδίων RHR υιοθετεί αυστηρό υπολογισμό για να διασφαλίσει ότι ο φυσητήρας βρίσκεται κάτω από την ονομαστική κατάσταση λειτουργίας και το μπροστινό και πίσω κεντρικό πλαίσιο δύο σταδίων βρίσκεται στην κατάσταση αναλογίας πίεσης 1: 1, η οποία μειώνει την απόλυτη τιμή της διαφορικής πίεσης στο κάθε στάδιο, μειώνει την εσωτερική διαρροή και μειώνει την κατανάλωση ενέργειας. Ο σχεδιασμός του εναλλάκτη θερμότητας αντίθετης ροής υψηλής απόδοσης αυξάνει σημαντικά την απόδοση εισαγωγής αέρα μεταξύ των σταδίων. Όταν ο ανεμιστήρας λειτουργεί πάνω από 120KPa, μπορεί να εξοικονομήσει έως και 30% ενέργεια σε σύγκριση με τον παραδοσιακό ανεμιστήρα. και άλλος παραδοσιακός εξοπλισμός μεγάλης ροής.

Ο φυσητήρας RHR υιοθετεί άκρο αέρα προ-σταδίου, μεσοψύκτη, άκρο αέρα μετά το στάδιο, σχήμα ψύξης τριών σταδίων και υιοθετεί ολοκληρωμένο σχεδιασμό. Απαιτείται μόνο ένας σωλήνας νερού ψύξης για να διασφαλιστεί ότι ολόκληρη η μονάδα βρίσκεται υπό αποτελεσματική προστασία από την ψύξη του νερού. Ο σχεδιασμός έχει υψηλό πλεονασμό, καλό εφέ ψύξης και βολική εγκατάσταση και χρήση.


Χαρακτηριστικά

● Μορφή διαμόρφωσης: μορφή κεντρικού εναλλάκτη διπλού σταδίου.

● Ψύξη: Ο κεντρικός εναλλάκτης θερμότητας είναι ψύξη αντίθετης ροής και χρησιμοποιεί συγχρονική ψύξη ενός κομματιού με τις δύο πλευρές του ξενιστή.

● Λόγος πίεσης: λόγος πίεσης 1: 1.

● Εναλλάκτης θερμότητας: Ο εναλλάκτης θερμότητας υιοθετεί μια ποικιλία εναλλακτών θερμότητας όπως σωλήνας και πλάκα.

● Προφίλ στροφείου: μοναδικό προφίλ CONCH τριών λεπίδων, παλμός μικρής ροής αέρα, υψηλή απόδοση όγκου, υψηλή απόδοση, εξοικονόμηση ενέργειας και χαμηλός θόρυβος

● Λειτουργία μετάδοσης: ζώνη δύο σταδίων, άμεση σύνδεση δύο σταδίων.

● Εισαγωγή και έξοδος: Μοναδική δομή εισόδου σε σχήμα διαμαντιού, ομαλή εισαγωγή αέρα.

● Εργαλείο: Ταχυτήτων ακριβείας πέντε επιπέδων, υψηλή ακρίβεια μετάδοσης, χαμηλό θόρυβο.

● Δεξαμενή λαδιού: η μονή / διπλή δομή λαδιού είναι προαιρετική, ευέλικτη

Κύρια Χαρακτηριστικά

Rate Ρυθμός ροής: 0.6 ~ 120m³ / min.

◆ Αύξηση πίεσης: 58.8 ~ 200kPa;

◆ Ισχύουσα ταχύτητα: 500 ~ 1600RPM.


Ειδικές εφαρμογές

Σημειώσεις: Η εφαρμογή δύο σταδίων είναι πολύπλοκη στην επιλογή τύπου. Για να εξασφαλίσετε την υψηλότερη απόδοση σχεδιασμού, επικοινωνήστε με την εταιρεία μας για να σχεδιάσετε την επιλογή τύπου απευθείας για εσάς.

OFqGVr8uTsqmLFpFW1Lg8A

Πιστοποιητικό
cer1
cer1
cer1
cer1
1
Ερώτηση