Όλες οι κατηγορίες
EN
Ισχυρό αλλά γαλήνιο, τιμή για πάντα

Αρχική σελίδα>Κέντρο εξυπηρέτησης>Τεχνικές Πληροφορίες

Τοποθεσία εφαρμογής ηχομονωτικού καλύμματος θετικής πίεσης

2020.12.24
Τοποθεσία εφαρμογής ηχομονωτικού καλύμματος θετικής πίεσης

Μια παρτίδα ηχομονωτικών καλυμμάτων θετικής πίεσης νέου τύπου και πολλαπλοί μεγάλοι ροής Roots έχουν χρησιμοποιηθεί με επιτυχία σε μια χημική τοποθεσία στο Karamay. Η τοπική περιοχή έχει ένα τυπικό ηπειρωτικό κλίμα με μεγάλες διαφορές θερμοκρασίας μεταξύ ημέρας και νύχτας. Η ακραία μέγιστη θερμοκρασία είναι 40 ° C και η ακραία ελάχιστη θερμοκρασία είναι -40 ° C. Και η ακραία διαφορά θερμοκρασίας θέτει απαιτήσεις στις συνθήκες λειτουργίας του φυσητήρα. Επιπλέον, η τοπική άμμος είναι σχετικά μεγάλη και υπάρχουν ορισμένες απαιτήσεις για την πρόληψη της άμμου.

Σύμφωνα με την πραγματική κατάσταση, η εταιρεία μας επέλεξε έναν νέο τύπο ηχομονωτικού καλύμματος θετικής πίεσης, το οποίο έχει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

● Εξαιρετική απόδοση ηχομόνωσης και στεγανοποίησης

● Το ηχομονωτικό υλικό έχει επίσης ισχυρό θερμομονωτικό αποτέλεσμα

● Η μορφή ηχομόνωσης θετικής πίεσης μπορεί να παρέχει την εισαγωγή αέρα που απαιτείται από τον ανεμιστήρα και τον εξωτερικό αέρα που απαιτείται για την απαγωγή θερμότητας ταυτόχρονα

● Η μεταφορά θετικής πίεσης έχει καλό αδιάβροχο αποτέλεσμα

● Ο περιεκτικός σχεδιασμός επιτυγχάνει μια σχετικά σταθερή θερμοκρασία λειτουργίας μέσα στο περίβλημα του ηχομονωτικού καλύμματος για την αποφυγή παρεμβολών από εξωτερικό κλίμα

● Γρήγορη εγκατάσταση και εύκολη μεταφορά.

Μετά την επιτυχή χρήση του περιβλήματος ήχου, ο εξοπλισμός έχει εγγυηθεί ότι λειτουργεί ομαλά για ένα έτος. Η άριστη ποιότητα και η τέλεια εξυπηρέτηση έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών.