Όλες οι κατηγορίες
EN

Προϊόντα

1
2
3
12
13
14
1
2
3
12
13
14

Φυγοκεντρικός φυσητήρας πολλαπλών σταδίων


  • Βασικές Πληροφορίες
  • ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
  • Χαρακτηριστικά
  • Κύρια Χαρακτηριστικά
  • Ειδικές εφαρμογές
  • Ερώτηση
Βασικές Πληροφορίες
Model no.
RH-C-02
Κωδικός ΕΣ
8414599010
Ικανότητα Παραγωγής
100000 ΤΕΜ/Έτος

Περιγραφή του προϊόντος

Τα προϊόντα φυγόκεντρου φυσητήρα πολλαπλών σταδίων που παράγει η εταιρεία μας έχουν θέση στην επεξεργασία οικιακών λυμάτων, στην αποθείωση καυσαερίων, στην απονιτροποίηση, στην ξήρανση υπό κενό, στη μεταφορά σκόνης και κόκκων, στο πλύσιμο άνθρακα και άνθρακα, στην συμπίεση αζώτου, στην αύξηση βιοαερίου, στην θέρμανση κυκλοφορίας και σε άλλα πεδία .

Μέσω της συνεχούς τεχνολογικής καινοτομίας, η εταιρεία μας ανέπτυξε πρόσφατα έναν φυγόκεντρο φυσητήρα πολλαπλών σταδίων (τουρμπίνα) υψηλής απόδοσης. Η υψηλή απόδοση, η εξοικονόμηση ενέργειας, ο χαμηλός θόρυβος και άλλα πλεονεκτήματα το καθιστούν προϊόν ανεμιστήρα με καλύτερη απόδοση και χαμηλότερη τιμή στην Κίνα. Το προϊόν εφαρμόζει αυστηρά το GB/T28381- Το Εθνικό Πρότυπο του 2012 "Περιορισμένες Αξίες Ενεργειακής Απόδοσης και Αξιολόγησης Εξοικονόμησης Ενέργειας του Φυγοκεντρικού Φυσητήρα" και πέρασε τη δοκιμή του Ινστιτούτου Εποπτείας και Επιθεώρησης Ποιότητας Προϊόντος της Nantong City.

Η εταιρεία μας διαθέτει πλέον μια σειρά κατοχυρωμένων τεχνολογιών με ανεξάρτητα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας και έχει κερδίσει διαδοχικά διακρίσεις όπως "High-tech Enterprise", "Private Technology Enterprise in Province Jiangsu" και "High-tech Products".


Χαρακτηριστικά

1. Ελαφρύ βάρος

Σε σύγκριση με τον ίδιο τύπο φυσητήρα, το βάρος είναι 30% ελαφρύτερο.

2. Χαμηλό θόρυβο

Ο θόρυβος του σώματος του ανεμιστήρα είναι μικρότερος ή ίσος με 84dB(A) και είναι θόρυβος υψηλής συχνότητας. Όταν δεν υπάρχει ηχομονωμένο δωμάτιο, η απόσταση διάδοσης δεν υπερβαίνει τα 20 μέτρα

3. Μικρή δόνηση

Υπό συνθήκες λειτουργίας χωρίς συσκευή μείωσης κραδασμών, η ακτινική (αμφίδρομη) ταχύτητα δόνησης του καθίσματος του ρουλεμάν ανεμιστήρα είναι ≤4.0 mm/s.

4. Χωρίς μηχανική τριβή

Όταν ο ανεμιστήρας λειτουργεί, δεν υπάρχει μηχανική τριβή μεταξύ άλλων εξαρτημάτων εκτός από το ρουλεμάν, το οποίο μειώνει τον θόρυβο και εξασφαλίζει τη διάρκεια ζωής.

5. Μηχανήματα χωρίς λάδια

Δεν παράγεται λάδι ή αέριο κατά τη λειτουργία του φυσητήρα και ο αεριστής δεν διαβρώνεται, γεγονός που παρατείνει τη διάρκεια ζωής του συστήματος αερισμού.

6. Συναγερμός ήχου και φωτός ψηφιακής οθόνης θερμοκρασίας άξονα

Το μπροστινό και το πίσω κέλυφος ρουλεμάν του σώματος του ανεμιστήρα είναι εξοπλισμένα με θερμοστοιχεία και οι θύρες συνδέονται με μια ψηφιακή οθόνη για την εμφάνιση της θερμοκρασίας του άξονα. Η θερμοκρασία του ρουλεμάν θα αυξηθεί λόγω έλλειψης ή υπερπλήρωσης γράσου, λαδιού ή φθοράς. Όταν ξεπεραστεί η καθορισμένη θερμοκρασία, ο συναγερμός ήχου και φωτός θα ειδοποιήσει αυτόματα.

7. Εύκολη συντήρηση

Δεδομένου ότι ο φυγοκεντρικός φυσητήρας είναι μηχάνημα χωρίς τριβές, ο ρότορας υποστηρίζεται από τα μπροστινά και τα πίσω ρουλεμάν και το περίβλημα και η πτερωτή δεν καταστρέφονται εύκολα. Η καθημερινή συντήρηση είναι κυρίως για τη διασφάλιση της αποτελεσματικής λίπανσης των ρουλεμάν και της παρακολούθησης της θερμοκρασίας. Κανονικά, απαιτείται μόνο η αντικατάσταση των ρουλεμάν και των συνδέσμων. Κουμπί κολάρου. Το περίβλημα του φυσητήρα υιοθετεί μια δομή σύνδεσης σειράς (παρόμοια με μια σειρά από ζαχαρωτά κουφώματα), τα μπροστινά και πίσω καθίσματα ρουλεμάν είναι ανεξάρτητα και τα εξωτερικά (συνδεδεμένα με μπουλόνια) συνδέονται με τον σπειροειδή εισαγωγής και εξαγωγής. Κατά την επισκευή, δεν χρειάζεται να αποσυναρμολογήσετε ολόκληρο το μηχάνημα, απλώς ξεβιδώστε το μπουλόνι σύνδεσης και αφαιρέστε το κάθισμα του ρουλεμάν για να αντικαταστήσετε το ρουλεμάν, εξοικονομώντας χρόνο και ευκολία.

8. Θήκη υδρόψυξης

Για τον φυσητήρα του οποίου η πίεση είναι μεγαλύτερη από 8 mH2O, επειδή η θερμοκρασία στο άκρο εξόδου πρέπει να υπερβαίνει τους 160℃, προστίθεται ένας διαχωριστής ψύξης στο εξωτερικό στρώμα του περιβλήματος (στάτορας), ο οποίος μπορεί να μειώσει τη θερμοκρασία του αερίου κατά περισσότερο από 40℃, αυξάνοντας αποτελεσματικά την αύξηση της πίεσης του φυσητήρα Αποδοτικότητα και συνολική απόδοση εργασίας. Η πηγή νερού μπορεί να συνδεθεί σε σειρά με τη συσκευή ψύξης νερού του περιβλήματος του ρουλεμάν. Η κατανάλωση νερού είναι μικρότερη από 1.5 m3/h και το κόστος κατανάλωσης νερού είναι πολύ χαμηλότερο από το κόστος ηλεκτρικής ενέργειας που εξοικονομείται λόγω βελτίωσης της απόδοσης

9. Έλεγχος μετατροπέα

Για έναν ανεμιστήρα εξοπλισμένο με κινητήρα χαμηλής τάσης 380 V, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένας μετατροπέας συχνότητας για την αύξηση της συχνότητας ισχύος και την αύξηση της ταχύτητας στις 3600 rpm, αυξάνοντας έτσι την απόδοση του ανεμιστήρα στο 80%. Μετά τη μετατροπή συχνότητας, η κατανάλωση ενέργειας μπορεί να εξοικονομηθεί σημαντικά. Συγκεκριμένα, το εύρος ρύθμισης του ενισχυτή και του ρυθμού ροής του φυσητήρα μπορεί να είναι μεγαλύτερο και το εύρος εφαρμογής της μη σταθερής στάθμης νερού όπως το SBR είναι ευρύτερο. Έχει το πλεονέκτημα της έκπλυσης λόγω μερικής απόφραξης του αεριστή, ειδικά ο ανεμιστήρας κάτω από 45 m³/min μπορεί να φτάσει περίπου τα 11 mH2O Η ενίσχυση λύνει αποτελεσματικά τα προβλήματα διεργασιών μικρής ροής και υψηλής πίεσης, όπως ο βαθύς αερισμός του φρεατίου.

10. Εύκολη εγκατάσταση

Ο πλήρης φυσητήρας παραδίδεται από το εργοστάσιο. Ο κύριος κινητήρας και ο κινητήρας είναι στερεωμένοι στην ίδια βάση από χάλυβα. Δεν χρειάζεται να προσθέσετε άλλες συσκευές απόσβεσης στην εγκατάσταση και οι απαιτήσεις για το επίπεδο εγκατάστασης δεν είναι υψηλές. Ο σιγαστήρας φίλτρου στην είσοδο του φυσητήρα μπορεί να εγκατασταθεί απευθείας στον φυσητήρα. και ο σωλήνας εξόδου πρέπει να συνδεθεί με τον ανεμιστήρα μέσω μιας εύκαμπτης άρθρωσης για να αποτραπεί η βαρύτητα του σωλήνα και η πρόσθετη δύναμη εγκατάστασης να επενεργήσουν απευθείας στον φυσητήρα.

11. Ο ρότορας κατασκευάζεται με προηγμένη τεχνολογία

Η πτερωτή χρησιμοποιεί τη θεωρία πεπερασμένων στοιχείων και υιοθετεί σχεδόν τρισδιάστατο σχεδιασμό (τριμερής ροής). Η πτερωτή είναι κατασκευασμένη από κράμα αλουμινίου υψηλής ποιότητας με φυγοκεντρική χύτευση. σταθερή και αξιόπιστη απόδοση, εξασφαλίζοντας την αντοχή της πτερωτής σε λειτουργία υψηλής ταχύτητας, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της πτερωτής. Επειδή η γραμμή της πτερωτής είναι λογική και καλοφτιαγμένη, η απόδοση του φυσητήρα φτάνει το 78%, γεγονός που εξοικονομεί πολύ ενέργεια και μειώνει το κόστος λειτουργίας.

12. Υδρόψυξη περιβλήματος πίσω ρουλεμάν

Στη διαδικασία του φυσητήρα, λόγω της συμπίεσης του αέρα, η θερμοκρασία του τελικού περιβλήματος είναι γενικά υψηλότερη από 80 ℃ και η θερμοκρασία του Xia Li μπορεί να είναι υψηλότερη από 100 ℃, επομένως πρέπει να ληφθεί υπόψη η ψύξη του καθίσματος του ρουλεμάν. Στην αρχική σχεδίαση, έχει εγκατασταθεί το σύστημα αερόψυξης του πίσω ρουλεμάν και τώρα καινοτομούμε σε αυτή τη βάση, προσθέτοντας ένα σύστημα υδρόψυξης, πραγματοποιώντας τη λειτουργία διπλής ασφάλισης του πίσω καθίσματος ρουλεμάν και επεκτείνοντας τη διάρκεια ζωής του ρουλεμάν. Η ποιότητα του νερού ψύξης δεν είναι υψηλή, μπορεί να χρησιμοποιηθεί νερό βρύσης, ανακυκλωμένο νερό ή ακόμη και προκαταρκτικά επεξεργασμένα λύματα.


Κύρια Χαρακτηριστικά

Mj1aWykqQkaYSCnmOIEuDA

Ειδικές εφαρμογές

Βασικές τεχνικές προδιαγραφές προϊόντων της σειράς C

Ρυθμός ροής εισόδου: 15-1500 m³/min

Πίεση εξόδου: 1000-12000mmH2O

Θερμοκρασία περιβάλλοντος: -35~+40℃

Σχετική υγρασία: 20~85%

Θόρυβος: ≤84dB (A)

Τιμή δόνησης καθίσματος ρουλεμάν: Ταχύτητα δόνησης ≤4.0 mm/s


Πιστοποιητικό
cer1
cer1
cer1
cer1
1
Ερώτηση