Όλες οι κατηγορίες
EN

Προϊόντα

21
21

Μεταλλικοί σταθεροί διακόπτες χαμηλής τάσης


  • ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
  • Χαρακτηριστικά
  • Ερώτηση
Βασικές Πληροφορίες
Περιγραφή του προϊόντος
ΜοντέλοΜετρημένη ηλεκτρική τάση(V)Ονομαστικό ρεύμα(ΕΝΑ)Ονομαστική διακοπή ρεύματος(KA)Βαθμολογήθηκε με βραχυπρόθεσμη αντίσταση ρεύματος1s (kA)Ονομαστική κορυφή αντέχει ρεύμα(KA)
GGD1380Μια 1000151530
Β 600 (630)
C 400
GGD23801500 (1600)303063
B 1000
C 600
GGD3380Μια 31505050105
B 2500
C 2000

kK7okGGITuW9PXyUkamF9w

Χαρακτηριστικά

● Το ντουλάπι του διακόπτη διανομής χαμηλής τάσης AC τύπου GGD υιοθετεί τη μορφή ενός γενικού θαλάμου. Το πλαίσιο συγκολλάται από χάλυβα ψυχρής μορφής 8MF. Τα εξαρτήματα πλαισίου και τα ειδικά εξαρτήματα στήριξης παράγονται και παρέχονται από την εταιρεία μας για να διασφαλιστεί η ακρίβεια και η υψηλή ποιότητα του θαλάμου. Τα εξαρτήματα του καθολικού ντουλαπιού έχουν σχεδιαστεί σύμφωνα με την αρχή της μονάδας, και υπάρχουν 20 οπές στερέωσης της μονάδας και ο γενικός συντελεστής είναι υψηλός. Μπορεί να επιτρέψει στην εταιρεία να επιτύχει προ-παραγωγή. Όχι μόνο συντομεύει τον κύκλο παραγωγής, αλλά και βελτιώνει την αποδοτικότητα της εργασίας.

● Ο σχεδιασμός του θαλάμου GGD λαμβάνει πλήρως υπόψη την απαγωγή θερμότητας κατά τη λειτουργία του θαλάμου. Υπάρχουν διαφορετικοί αριθμοί θυρίδων απαγωγής θερμότητας στα άνω και κάτω άκρα του θαλάμου. Όταν τα ηλεκτρικά εξαρτήματα στο ντουλάπι θερμαίνονται, η θερμότητα αυξάνεται και εκκενώνεται μέσω της άνω σχισμής και ο κρύος άνεμος προστίθεται συνεχώς στο περίβλημα από την κάτω σχισμή για να κάνει το σφραγισμένο ντουλάπι μόνο Ένα φυσικό κανάλι αερισμού σχηματίζεται από το κάτω μέρος μέχρι να επιτευχθεί ο σκοπός της απαγωγής θερμότητας.

● Η πόρτα του ντουλαπιού συνδέεται στο πλαίσιο του ντουλαπιού με περιστρεφόμενο μεντεσέ, εύκολο στην εγκατάσταση και αποσυναρμολόγηση. Μια λωρίδα στεγανοποίησης σε σχήμα βουνού είναι ενσωματωμένη στην πτυσσόμενη άκρη της πόρτας. Η ταινία στεγανοποίησης μεταξύ της πόρτας και του πλαισίου έχει μια συγκεκριμένη διαδρομή συμπίεσης όταν η πόρτα είναι κλειστή.

● Η πόρτα του οργάνου που είναι εξοπλισμένη με ηλεκτρικά εξαρτήματα συνδέεται στο πλαίσιο με πολλαπλά σκέλη από μαλακό σύρμα χαλκού. Τα εξαρτήματα εγκατάστασης στο ντουλάπι συνδέονται με το σκελετό από τη ροδέλα, και ολόκληρο το ντουλάπι σχηματίζει ένα πλήρες σύστημα προστασίας γείωσης.

● Η επιφάνεια του θαλάμου επεξεργάζεται με διαδικασία ηλεκτροστατικού ψεκασμού υψηλής τάσης. Με ισχυρή πρόσφυση και καλή υφή.

● Το άνω κάλυμμα του ντουλαπιού μπορεί να αφαιρεθεί όταν χρειάζεται για να διευκολυνθεί η συναρμολόγηση και η ρύθμιση της κύριας ράβδου διαύλου επί τόπου. Οι τέσσερις γωνίες του ντουλαπιού είναι εξοπλισμένες με δακτυλίους ανύψωσης και ανύψωσης.

● Το επίπεδο προστασίας του θαλάμου είναι IP30, οι χρήστες μπορούν επίσης να επιλέξουν μεταξύ IP20 ~ IP40 σύμφωνα με τις απαιτήσεις του περιβάλλοντος χρήσης


Ερώτηση