Όλες οι κατηγορίες
EN

Προϊόντα

22
22

Μεταλλικός θωρακισμένος αφαιρούμενος διακόπτης εσωτερικού χώρου


  • ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
  • Χαρακτηριστικά
  • Ειδικές εφαρμογές
  • Ερώτηση
Βασικές Πληροφορίες
Περιγραφή του προϊόντος
Όχι.ΌνομαΜονάδαΠαράμετρος
1Μετρημένη ηλεκτρική τάσηkV24
2Επίπεδο μόνωσηςΤάση αντοχής συχνότητας ισχύος 1 λεπτόkV65 (79)
Αντοχή στην τάση κεραυνώνkV125 (145)
3Ονομαστική συχνότηταHz50
4Ονομαστικό ρεύμα του κύριου διαύλουA630, 1250, 16002000, 25002500, 3150, 4000
5Βαθμολογήθηκε με βραχυπρόθεσμη αντίσταση ρεύματοςkA16, 20, 2525, 31.531.5, 40, 50
6Ονομαστική κορυφή αντέχει ρεύμαkA40, 50, 6363, 8080, 100, 125
7Απόσταση ερπυσμούmm/kV20
8Επίπεδο προστασίας
IP4X (IP2X μετά το άνοιγμα της πόρτας του ντουλαπιού)
9Βάροςkg900

8aZr_O95QTCxr3jhyGdOYQ

Χαρακτηριστικά

● Το σώμα του ντουλαπιού συναρμολογείται με πολλαπλή κάμψη πλάκας αλουμινίου-ψευδαργύρου, το οποίο αποφεύγει το σφάλμα που προκαλείται από τη συγκόλληση και η ακρίβεια επεξεργασίας και συναρμολόγησης του σώματος του ντουλαπιού είναι υψηλή.

● Υιοθετήστε μια διάταξη τοποθετημένη στο κέντρο, μηχανική σταθερότητα και καλή εναλλαξιμότητα.

● Χρησιμοποιώντας ζυγούς τύπου D ή τύπου Ο και διαδικασία βουλκανισμού εποξειδικής ρητίνης, για την επίτευξη πλήρους μόνωσης, τη βελτίωση της κατανομής του ηλεκτρικού πεδίου στο ερμάριο και τη βελτίωση του συνολικού επιπέδου μόνωσης του εξοπλισμού διανομής.

● Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με μια ποικιλία λειτουργιών μπλοκαρίσματος: όπως η ηλεκτρική είσοδος και έξοδος από το τρόλεϊ του διακόπτη κυκλώματος, η ηλεκτρική λειτουργία ανοίγματος και κλεισίματος του διακόπτη γείωσης κ.λπ., οι οποίες μπορούν να εμποδίσουν τον χειριστή να εισέλθει στο διάστημα ενεργοποίησης λάθος.

● Η λειτουργία εισόδου και εξόδου του τρόλεϊ του διακόπτη κυκλώματος, η λειτουργία ανοίγματος και κλεισίματος του διακόπτη γείωσης και η λειτουργία ανοίγματος και κλεισίματος του διακόπτη κυκλώματος μπορούν όλα να λειτουργούν ηλεκτρικά. Και το PLC χρησιμοποιείται για τη μέτρηση και τον έλεγχο των διαδικασιών λειτουργίας της λειτουργίας on-off για την υλοποίηση της προγραμματισμένης λειτουργίας. Χρησιμοποιήστε την οθόνη αφής ως διεπαφή ανθρώπου-μηχανής και χειριστείτε τα αντίστοιχα μέρη στο διάγραμμα προσομοίωσης που παρέχεται από την οθόνη αφής.


Ειδικές εφαρμογές

Σημείωση: Οτιδήποτε πέρα ​​από το πεδίο εφαρμογής των παραπάνω απαιτήσεων θα καθορίζεται από τον χρήστη σε συνεννόηση με τον κατασκευαστή. Για ειδικούς χώρους, όπως υπόγειους υποσταθμούς, υποσταθμούς χωρίς επίβλεψη και άλλες κακές συνθήκες λειτουργίας, θα πρέπει να προστεθεί εξοπλισμός ψύξης σταθερής θερμοκρασίας σε εσωτερικούς χώρους για να βελτιωθούν οι συνθήκες λειτουργίας του προϊόντος και να διασφαλιστεί η ασφαλής και αξιόπιστη λειτουργία του εξοπλισμού.

Ερώτηση