Όλες οι κατηγορίες
EN

Προϊόντα

6
21
22
23
6
21
22
23

Φυσητήρας ριζών υψηλής θερμοκρασίας και υψηλής πίεσης


  • Βασικές Πληροφορίες
  • ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
  • Χαρακτηριστικά
  • Κύρια Χαρακτηριστικά
  • Ειδικές εφαρμογές
  • Ερώτηση
Βασικές Πληροφορίες
Model no.
Σειρά RH
Είδος Τεχνολογίας
Φυσητήρες θετικής μετατόπισης
Περιστροφή ταχύτητας
650-2120rpm
Ισχύς κινητήρα
0.75-250kw
Μέτριας ΔυσκολίαςΑέρας, Ουδέτερα Αέρια
Πακέτο μεταφοράς
Τυπική ξύλινη θήκη
ΧαρακτηριστικάΡυθμιζόμενες τιράντες
Εμπορικό σήμαRH
ΠροέλευσηΚίνα
Κωδικός ΕΣ
8414599010
Ικανότητα Παραγωγής
2000
Περιγραφή του προϊόντος

Ο ανεμιστήρας υψηλής θερμοκρασίας και υψηλής πίεσης σειράς HT είναι ένα προϊόν ειδικά σχεδιασμένο για την κατάσταση λειτουργίας ως ανεμιστήρας κυκλοφορίας σε κλειστό σύστημα.

Προκειμένου να διατηρηθεί μια υψηλότερη απόδοση αντίδρασης σε τέτοια συστήματα, υπάρχουν συχνά υψηλότερες θερμοκρασίες και πιέσεις στο σύστημα. Δεδομένου ότι το κύριο υλικό του φυσητήρα Roots είναι γενικά κατασκευασμένο από χυτοσίδηρο, το υλικό μπορεί να είναι ανόπτηση ή ακόμη και να γραφικοποιηθεί σε υψηλή θερμοκρασία και υπάρχει ένας κρυμμένος κίνδυνος έκρηξης του σώματος υπό υψηλή πίεση. Οι γενικές λαστιχένιες σφραγίδες είναι επιρρεπείς σε γήρανση και αστοχία σε υψηλές θερμοκρασίες. Ταυτόχρονα, τα ρουλεμάν υπό συνθήκες υψηλής θερμοκρασίας είναι επιρρεπή σε αστοχία ρουλεμάν λόγω του μετασχηματισμού της μεταλλογραφικής δομής του υλικού. Αυτές οι προϋποθέσεις προβάλλουν μια σειρά σκληρών αξιώσεων.

Ο φυσητήρας HT Roots αφιερωμένος σε υψηλή θερμοκρασία και υψηλή πίεση έχει βελτιστοποιηθεί και βελτιωθεί ειδικά για τις παραπάνω συνθήκες. Πρότεινε δημιουργικά μια ανοικτή, υδρόψυκτη ενσωματωμένη δομή περιβλήματος ρουλεμάν. Το σώμα ανοιχτού τύπου χρησιμοποιείται για την ανακούφιση της υψηλής πίεσης, αποφεύγοντας τη μετάδοση υψηλής θερμοκρασίας στο ρουλεμάν και ο κίνδυνος ανατροπής που προκαλείται από τη διαρροή του λιπαντικού στο κιβώτιο ταχυτήτων στο σώμα αφαιρείται. Η ύπαρξη της υδρόψυκτης δομής προσθέτει διπλή ασφάλεια στην προστασία του ρουλεμάν, η οποία βελτιώνει αποτελεσματικά τη σταθερότητα του σώματος, παρατείνει τη διάρκεια ζωής και μειώνει τη θερμοκρασία ολόκληρου του μηχανήματος.

Ταυτόχρονα, χρησιμοποιούνται ανεμιστήρες υψηλής θερμοκρασίας και υψηλής πίεσης HT, μεγάλος αριθμός μηχανικών σφραγίδων και σφραγίδων PTFE για την αποφυγή αποτελεσματικών ελαττωμάτων των συνηθισμένων ελαστικών εξαρτημάτων που αποτυγχάνουν σε υψηλές θερμοκρασίες.

Το ακόλουθο είναι το σχηματικό διάγραμμα διεργασίας και το πρότυπο παραμέτρου που μπορεί να επιτευχθεί με υψηλή θερμοκρασία και ανεμιστήρα υψηλής πίεσης HT για ειδικές συνθήκες εργασίας.Χαρακτηριστικά

● Προφίλ φτερωτών: μοναδικό προφίλ CONCH τριών λεπίδων, παλμός μικρής ροής αέρα, υψηλή ογκομετρική απόδοση, υψηλή απόδοση, εξοικονόμηση ενέργειας, χαμηλός θόρυβος και μικρο δόνηση.

● Λειτουργία μετάδοσης: άμεση σύνδεση.

● Εισαγωγή και έξοδος: Μοναδική δομή εισόδου σε σχήμα διαμαντιού, ομαλή εισαγωγή αέρα.

● Εργαλείο: Ταχυτήτων ακριβείας πέντε επιπέδων, υψηλή ακρίβεια μετάδοσης, χαμηλό θόρυβο.

● Δεξαμενή λαδιού: η μονή / διπλή δεξαμενή λαδιού είναι προαιρετική, ευέλικτη διαμόρφωση.

● Ψύξη: Η γενική δομή ψύξης νερού, η ειδική συσκευή ψύξης νερού κυκλοφορίας, η συσκευή ψύξης λαδιού κυκλοφορίας είναι προαιρετικές.

● Διάταξη αμαξώματος: παραδοσιακή διάταξη, συμπαγής πυκνός τύπος


Κύρια Χαρακτηριστικά

Rate Ρυθμός ροής: 0.6 ~ 713.8m³ / min.

◆ Αύξηση πίεσης: 9.8 ~ 98kPa;

Speed ​​Ισχύουσα ταχύτητα: 490/580/730/980 / 1450RPM.

◆ Μέγιστη αντίσταση θερμοκρασίας: 500 ℃;

Imum Μέγιστη πίεση: 1.2MPa;

Temperature Θερμοκρασία εναλλαγής ψύξης νερού: 90 ℃.


Ειδικές εφαρμογές

Σημείωση: Οι συνθήκες υψηλής θερμοκρασίας και υψηλής πίεσης είναι περίπλοκες και η επιλογή είναι δύσκολη. Επικοινωνήστε με την εταιρεία μας εκ των προτέρων για επικοινωνία.

HGddGpICTB2F0SDZSHU2Cw

Πιστοποιητικό
cer1
cer1
cer1
cer1
1
Ερώτηση