Όλες οι κατηγορίες
EN
Ισχυρό αλλά γαλήνιο, τιμή για πάντα

Αρχική σελίδα>Ποιοι Είμαστε>Εταιρικό Προφίλ

τα τρία της χώρας μουλεπίδα Ο ανεμιστήρας ρίζας προέρχεται από την επιχείρηση του Cao. Μετά από τριάντα χρόνια επαγγελματικής ιστορίας, είναι διάσημη στο εσωτερικό και στο εξωτερικό για τα ανώτερα προϊόντα της και τον ειλικρινή και ειλικρινή χαρακτήρα της.

       

Η Nantong Rongheng Environmental Protection Equipment Co., Ltd. είναι μια επαγγελματική εταιρεία που ασχολείται με την ανάπτυξη, κατασκευή, πώληση και εξυπηρέτηση διαφόρων τύπων φυσητήρων, αντλιών κενού και άλλων προϊόντων. Τα προϊόντα καλύπτουν: φυσητήρας ριζών τριών λεπίδων γενικής χρήσης, φυσητήρας ριζών τριών λεπίδων με αντιεκρηκτική προστασία, φυσητήρας ριζών τριών λεπίδων αντιδιαβρωτικής λειτουργίας, ανεμιστήρας και μονάδα τριών λεπίδων υψηλής θερμοκρασίας και υψηλής πίεσης, αντλία κενού με ρίζες τριών λεπίδων και μονάδα, περιστροφικός ανεμιστήρας, Διάφορες βαλβίδες ασφαλείας, συσκευές σιγαστήρα κ.λπ.

       

Η Rongheng διαθέτει ισχυρή τεχνική δύναμη, προηγμένες μεθόδους σχεδιασμού, εξελιγμένο εξοπλισμό επεξεργασίας και σύστημα άριστης ποιότητας. Έχει επιτύχει σημαντικές ανακαλύψεις σε πολλές βασικές τεχνολογίες των προϊόντων της και οι κύριοι δείκτες απόδοσης όπως η ενεργειακή απόδοση και ο θόρυβος έχουν φτάσει στο προηγμένο επίπεδο του κόσμου. Η τεχνική ομάδα της είναι ο κύριος συντελεστής του βιομηχανικού προτύπου HJ / T251-2006 "Τεχνικές απαιτήσεις για προϊόντα προστασίας του περιβάλλοντος Roots Blower".

       

Η εταιρεία Rongheng τηρεί την επιχειρηματική φιλοσοφία ποιότητας, καινοτομίας, υπηρεσιών και ακεραιότητας. Βασίζεται σε προϊόντα υψηλής τεχνολογίας με ανεξάρτητα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Με εξαιρετική ποιότητα, λογικές τιμές και διακριτικές υπηρεσίες, τα προϊόντα της πωλούνται σε όλη τη χώρα και στο εξωτερικό. Η αποθείωση των καπνών, η χημική σύνθεση, η μεταφορά με πνευματικό αέρα, η τήξη υψικαμίνων, η υδατοκαλλιέργεια, η χαρτοποιία και άλλα πεδία έχουν μεγάλη φήμη και μερίδιο αγοράς.

       

Η Rongheng θα συνεχίσει να παρέχει πιο επαγγελματικά προϊόντα για την προστασία του περιβάλλοντος της χώρας μου και διάφορες επιχειρήσεις.