Όλες οι κατηγορίες
EN
Ισχυρό αλλά γαλήνιο, τιμή για πάντα

Αρχική σελίδα>Σχετικα με εμάς>Εταιρικό Προφίλ

η χώρα μου είναι τρία-λεπίδα Το Roots blower προέρχεται από την επιχείρηση του Cao. Μετά από τριάντα χρόνια επαγγελματικής ιστορίας, είναι διάσημη στο εσωτερικό και στο εξωτερικό για τα ανώτερα προϊόντα και τον ειλικρινή και ειλικρινή χαρακτήρα της.

       

Η Nantong Rongheng Environmental Protection Equipment Co., Ltd. είναι μια επαγγελματική εταιρεία που ασχολείται με την ανάπτυξη, την κατασκευή, τις πωλήσεις και το σέρβις διαφόρων τύπων φυσητήρων, αντλιών κενού και άλλων προϊόντων. Τα προϊόντα καλύπτουν: φυσητήρας ριζών τριών λεπίδων γενικής χρήσης, φυσητήρας ριζών τριών λεπίδων αντιεκρηκτικός, φυσητήρας ριζών τριών λεπίδων αντιδιαβρωτικός, φυσητήρας και μονάδα τριών λεπίδων υψηλής θερμοκρασίας και υψηλής πίεσης, αντλία κενού τριών λεπίδων και μονάδα, περιστροφικός ανεμιστήρας, διάφορες βαλβίδες ασφαλείας, συσκευές σιγαστήρα κ.λπ.

       

Η Rongheng έχει ισχυρή τεχνική δύναμη, προηγμένες μεθόδους σχεδιασμού, εξελιγμένο εξοπλισμό επεξεργασίας και τέλειο σύστημα ποιότητας. Έχει επιτύχει σημαντικές ανακαλύψεις σε πολλές βασικές τεχνολογίες των προϊόντων της και οι κύριοι δείκτες απόδοσης της, όπως η ενεργειακή απόδοση και ο θόρυβος, έχουν φτάσει στο προηγμένο επίπεδο παγκοσμίως. Η τεχνική ομάδα της είναι ο κύριος συντάκτης του βιομηχανικού προτύπου HJ/T251-2006 της Κίνας "Τεχνικές Απαιτήσεις για Προϊόντα Προστασίας Περιβάλλοντος Roots Blower".

       

Η εταιρεία Rongheng τηρεί την επιχειρηματική φιλοσοφία της ποιότητας, της καινοτομίας, της εξυπηρέτησης και της ακεραιότητας. Βασίζεται σε προϊόντα υψηλής τεχνολογίας με ανεξάρτητα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Με εξαιρετική ποιότητα, λογικές τιμές και προσεγμένες υπηρεσίες, τα προϊόντα της πωλούνται σε όλη τη χώρα και στο εξωτερικό. Η αποθείωση καπνών, η χημική σύνθεση, η πνευματική μεταφορά, η τήξη υψικαμίνων, η υδατοκαλλιέργεια, η χαρτοποιία και άλλοι τομείς έχουν υψηλή φήμη και μερίδιο αγοράς.

       

Η Rongheng θα συνεχίσει να παρέχει περισσότερα επαγγελματικά προϊόντα για την προστασία του περιβάλλοντος της χώρας μου και για διάφορες επιχειρήσεις.