Όλες οι κατηγορίες
EN

Προϊόντα

24
15
16
17
24
15
16
17

Κιτ συστήματος ψύξης νερού κυκλοφορίας


  • Βασικές Πληροφορίες
  • ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
  • Χαρακτηριστικά
  • Κύρια Χαρακτηριστικά
  • Ερώτηση
Βασικές Πληροφορίες
Model no.
RH-A-07
Κωδικός ΕΣ
8414599010
Ικανότητα Παραγωγής
100000 ΤΕΜ/Έτος
Περιγραφή του προϊόντος

Το κιτ ψύξης νερού που κυκλοφορεί χρησιμοποιεί το ψυκτικό υγρό για τη μεταφορά της θερμότητας στο σώμα και την ανταλλαγή του στο ατμοσφαιρικό περιβάλλον μέσω του εναλλάκτη θερμότητας, προστατεύοντας έτσι τα έδρανα και παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής του σώματος. Αυτό το κιτ απευθύνεται κυρίως στον ιστότοπο που χρειάζεται ψύξη νερού, αλλά δεν είναι κατάλληλο για εγκατάσταση σωλήνων νερού ψύξης. Μπορεί να αποφύγει το σπάσιμο του σώματος ή τη βλάβη υψηλής θερμοκρασίας που προκαλείται από τον παραδοσιακό εξοπλισμό ψύξης νερού (όπως υδρόψυκτοι ανεμιστήρες Roots κ.λπ.) λόγω της αμέλειας της εκκένωσης νερού το χειμώνα ή της μη χρήσης του νερού ψύξης το καλοκαίρι

Η παραδοσιακή διαχείριση συσκευών ψύξης νερού είναι εκτεταμένη και υπάρχει ένα φαινόμενο σπατάλης μεγάλης ποσότητας νερού ψύξης. Με βάση τον όγκο του νερού ψύξης 10L / min, περισσότεροι από 5,000 τόνοι νερού ψύξης σπαταλούνται κάθε χρόνο. Η χρήση αυτού του κιτ μπορεί να αποφύγει το αναφερόμενο κόστος και δεν απαιτεί εποχιακή συντήρηση, μπορεί να επιτύχει μεγάλη διάρκεια ζωής και βολική διαχείριση.

 UiptcEhdQCyd64ulBN5MWQ


Χαρακτηριστικά

● Περιοχή απαγωγής θερμότητας: χρησιμοποιώντας έναν νέο τύπο καλοριφέρ σωλήνα, η περιοχή ανταλλαγής θερμότητας της μονάδας είναι μεγάλη.

Υποχρεωτική κυκλοφορία: χρήση μαγνητικής αντλίας χωρίς διαρροή που μπορεί να φτάσει σε αναγκαστική κυκλοφορία, χωρίς διαρροή, μεγάλη διάρκεια ζωής της αντλίας και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

● Μέσο απαγωγής θερμότητας: διάφορες ποιότητες ψυκτικού, προσαρμόζονται σε διαφορετικές περιοχές και διαφορετικές θερμοκρασίες.

● Συμπαγής δομή: μπορεί να κρεμαστεί απευθείας έξω από το αντίστοιχο ράφι εξοπλισμού, εύκολο στην εγκατάσταση.

● Εξοικονόμηση ενέργειας και μείωση εκπομπών: καμία εξωτερική πηγή νερού, δεν χρειάζεται να τοποθετηθούν μεγάλοι αγωγοί νερού, χαμηλό εφάπαξ κόστος επένδυσης.

● Εύκολο στη χρήση: γεμίστε το ψυκτικό υγρό από καιρό σε καιρό, δεν χρειάζεται να εξαιρέσετε το νερό ψύξης εποχιακά, ο κρύος καιρός δεν θα παγώσει και θα σπάσει.


Κύρια Χαρακτηριστικά

◆ Αλλαγή θερμότητας: 10000 ~ 20000kj / h.

◆ Χρώμα: λευκό, δέχεται προσαρμοσμένο.

◆ Υλικό: SS316;

◆ Εφαρμόσιμα προϊόντα: αεροσυμπιεστής, φυσητήρας ριζών, βιδωτός συμπιεστής και άλλος εξοπλισμός υψηλής θερμότητας με υδρόψυκτο μπουφάν.


Πιστοποιητικό
cer1
cer1
cer1
cer1
1
Ερώτηση