Όλες οι κατηγορίες
EN

Προϊόντα

14
1
2
3
14
1
2
3

Ακουστικό περίβλημα


  • Βασικές Πληροφορίες
  • ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
  • Χαρακτηριστικά
  • Κύρια Χαρακτηριστικά
  • Ερώτηση
Βασικές Πληροφορίες
Model no.
RH-A-02
Κωδικός ΕΣ
8414599010
Ικανότητα Παραγωγής
100000 ΤΕΜ/Έτος
Περιγραφή του προϊόντος

Το δωμάτιο ηχομόνωσης σειράς SIR είναι μια σειρά προϊόντων που αναπτύχθηκε από την εταιρεία μας για τη βελτίωση του ακουστικού περιβάλλοντος και του περιβάλλοντος συντήρησης εξοπλισμού για τον θόρυβο διαφόρων τύπων εξοπλισμού όπως αεροσυμπιεστές, φυσητήρες ρίζας, κοχλιοφόροι συμπιεστές, αντλίες νερού μεγάλης κλίμακας, αντλίες κενού και σύντομα.

Οι σειρές ηχομονωτικών δωματίων SIR έχουν σχεδιαστεί με αίθουσες εναλλακτικού εξοπλισμού για την απομόνωση του εξοπλισμού υψηλού θορύβου από τις εγκαταστάσεις παραγωγής και διαβίωσης και την τοποθέτησή τους στο εξωτερικό όσο το δυνατόν περισσότερο. Δεν χρειάζεται να χτίσετε ξεχωριστό χώρο εξοπλισμού κατά τη χρήση αυτού του προϊόντος.


Χαρακτηριστικά

● Εξάλειψη μεγάλου όγκου: το εύρος ζώνης συχνότητας ήχου, λόγω της χρήσης αεραγωγών, μπορεί να μειώσει αποτελεσματικά τον θόρυβο υψηλής συχνότητας και χαμηλής συχνότητας.

● Εξαερισμός και απαγωγή θερμότητας: εξαναγκασμός θετικής πίεσης, καλό αποτέλεσμα εξαερισμού, μεγάλη διάρκεια ζωής του ανεμιστήρα εξαερισμού.

● Εξαερισμός και σιγαστήρας: Ναι, χρησιμοποιώντας σύνθετη αντίσταση σε συνδυασμό με εξαερισμό.

● Μέθοδος τοποθέτησης: Μπορεί να τοποθετηθεί σε εξωτερικούς χώρους ή σε εσωτερικούς χώρους (χωρίς σχέδιο αποχέτευσης οροφής και αποστράγγισης σε εσωτερικούς χώρους).

● Όμορφη εμφάνιση: το αντιδιαβρωτικό χρώμα μπορεί να προσαρμοστεί όταν τοποθετείται σε εξωτερικό χώρο

● Εσωτερικός φωτισμός: Ο φωτισμός LED, η εξοικονόμηση ενέργειας και η εξοικονόμηση ενέργειας, μπορούν να προσαρμοστούν και να συνδεθούν με το άνοιγμα της κινητής πόρτας.

● Ψύξη: δεσμεύεται η είσοδος νερού ψύξης εξοπλισμού.

● Ηλεκτρική ασφάλεια: γενική γείωση, με προστασία διαρροής.

● Βολική συντήρηση: μεγάλος εσωτερικός χώρος, σχεδιασμένος με αποσπώμενη πλευρική πόρτα για συντήρηση


Κύρια Χαρακτηριστικά

Ten Χαλάρωση: ζώνη χαμηλής συχνότητας 12 ~ 15dB (A). θόρυβος υψηλής συχνότητας 15 ~ 25dB (A)

Volume Όγκος εξαερισμού: Ο όγκος του αέρα υπολογίζεται αυστηρά για να διασφαλιστεί ότι ο εύπορος όγκος αέρα μπορεί ακόμα να ενημερώσει γρήγορα τον εσωτερικό αέρα υπό την προϋπόθεση ότι είναι μεγαλύτερος από την εισαγωγή αέρα του εσωτερικού εξοπλισμού.

◆ Εφαρμόσιμα προϊόντα: αεροσυμπιεστής, Roots φυσητήρας, βιδωτός συμπιεστής, μεγάλη αντλία νερού, αντλία κενού, διάφοροι τύποι υγρών υψηλού θορύβου ή μηχανικός εξοπλισμός.

UzBrbBeMRFiZoarR2cPdrw

Πιστοποιητικό
cer1
cer1
cer1
cer1
1
Ερώτηση